Ja vi lever!

Vi har blitt lite isolerade de senaste dagarna efterssom vart internet inte fungerar alls.. riktigt storande.. Nu har jag smyglanat ett. Ni kan sjalva lista ut vilka bokstaver som inte finss pa denna dator..
Veckan har bjudit pa ganska mycket sol! Borjan av veckan va det bra akning.
Jag och Mats gav oss ut pa upptacksfard vi viste att vi skulle komma ned pa ett langdskidspar och det gjorde vi dar moter vi en liten dam som glatt berattar for oss att det ar ca 2Km tillbaka till backen.. Inte riktigt vad vi raknat med, och inte det basta i 110 pjaxor och skidor med en midja runt 120 mm.. men men det blev en go bira nar vi kom hem!!
Igar blev der lite grill ute i solen och var granne jonas akte hem idag, borjar bli tomt hos grannarna nu, Mats aker hem pa mandag.
Pa tisdag blir det en liten tripp till Calgary for att se pa NHL. Vi ska se Flames vs Anahime Ducks! ska bli grymt kul!

Har lite bilder fran de senaste dagarna en bra dag i backen och en promenad. Jag gillar hur dom drar sina ledningar i detta land!..(se bild) Hall till godo det kommer mera nar vi har ett internet igen!

J-lost



Kommentarer
Postat av: MoP

Tack för livstecken! Härliga bilder med snö! Och utan!Nu drar vi till Tärnaby, hoppas där är massor med snö och sol. Lev väl och ta hand om er.

Skickar kramar till er alla!

2010-03-20 @ 22:30:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0