Då var vi 3 igen

Vistelsen i Fernie blev kortare än tänkt för Kalle och Nicklas. Kalle hade nämligen oturen att bryta/stuka/spräcka handleden i tisdags. Vi vet fortfarande inte riktigt vad eftersom handleden var rätt svullen vid den tidpunkt han röntgades men hur som helst tror jag han bestämde sig för att åka ganska fort när gipset åkte på. Han, Nicklas och Basse tar därför Nicklas planer om Kalifornien i aktion och lämnade oss tidigare ikväll. De flyger tidigt imorgon från Calgary till San Fransisco för att sedan hyra en bil och köra via L.A. till Las Vegas. Sedan kommer vi att möta upp med dom i Calgary den 23e för lite NHL och så de får med sig skidorna hem som de har lämnat här.

Vi andra håller dock modet i topp eftersom det snöar här nu. Förhoppningarna ligger i att den storm som nu ligger över Whistler ska blåsa hit. Men hur som helst verkar vi få lite snö för tillfället också. Har haft två bra dagar i Fish bowl där jag, Johan och Mats fotade lite idag. Vi var sedan iväg och badade lite bubbelpool under kvällen och därför har inte bilderna blivit klara för publicering. Vill dock inte ge er några falska förhoppningar eftersom vädret inte var med oss så det är inga dunderbilder men de kommer ändå att dyka upp här imorgon.

/A-pick

Kommentarer
Postat av: Glenn

Äntligen åkte kalle :D Nää nu komme det vara bra tyst i huset, men vi visste juh att den gamle skulle gå sönder i kroppen förr eller senare :)



Jag håller tummarna för att ni ska få all snö i världen samtidigt som jag tittar på våren i Göteborg :)



Ta hand om er

Mycket kärlek

er Glenn

2010-03-12 @ 13:49:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0