Rakade ben å spöregn

Efter 3 dagars intensivt pjäxluggning svalde jag å bror idag stoltheten å raka benen. Vissa kanske tycker att det är omanligt eller rent av bögigt men vi är ju så pass säkra i vår sexualitet att vi pissar spindel så. Spirorna blev dessutom grymt lena. Win win situation!

De lokala förmågorna i Fernie gillar att glida runt i gummistövlar, fullt förståeligt då regnet faller över byn. Kul å se att unga kanadensiska damer använder hjärnan å väljer att använda skor som passar vädret. Till skillnad från vissa svenska flickor som tycker att mockasiner är ett bra val då snön vräker ner...

Johans extremt stora färgpennor till skidor är veckans snackis hos Fernies liftwaffe, dom frågar hela tiden vad det är för konstiga lagg. Grym reklam för det lilla svenska skidmärket. Liftwaffe är dock ett namn som inte passar så bra då liftpersonalen här är grymt trevlig. Kul då man är van å träffa hel till halvsura fransoser vid liften.

Ett mjölkmärke här i Kanada heter Beatrice which makes sense för Bittan har ju fina kannor. Nepp nu är det dags för en shower å om min frusna fötter har lite tur kanske dom får en golden.

D-minus.

Kommentarer
Postat av: M

Men hallå!

Visst har väl även svenska töser stövlar!! Lugn om nån vecka luggas det igen! Icke att rekommendera!

Ha en bra helg!

2010-01-16 @ 10:58:10
Postat av: John Rambo

Ja, de där färgpennorna kan vara det enda riktigt lyckade i grafikväg som extremfabriken spottat ut. Me like.

2010-01-16 @ 13:19:43
Postat av: Stina

HAHAHAHA!!! Hur smakar mjölken?

2010-01-20 @ 16:58:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0