Carpool

Idag var det Kinky Rail Jam i Fernie. Våra tankar drog direkt iväg till en härlig dröm om lättklädda damer som sakta glider på en stång. Gissa om vi kände oss lurade när det i själva verket handlade om snoriga fjortisar som förstörde skidor på ett järnrör. Djupt besvikna satte vi oss i liften å åkte till toppen, väl där fastna Dannes ryggsäck i liften för femtielfte gången. Utskällda av lifttjej och lurade på underhållning av kvinnor med tvivelaktig moral så bestämde vi oss för å hajka lite istället. Hitta nå fina åk som ni kan se på bilderna. Efter åkningen gick vi på byn å köpte adaptrar så vi kan ladda våra telefoner, vore rätt ovärt å köpa dyra telefonkort å aldrig kunna använda dom. Jag å bror smekte just upp den allra sista snusen under läppen, så imorrn börjar helvetet för Johan. Bröderna Andersson utan nikotin kan ju bli en fantastisk uppvisning i bitterhet å allmänt dåligt humör. Som tur är för Johan så finns Starbucks på berget men det kan bli en dyr historia det här för hans del. Men 2x4 dollar Latte varannan timme kan det väl vara värt för att inte behöva åka ensam varje dag?

För övrigt så vill alla brudar ha oss förutom dom som hänger nere på west fernie dyke trail om kvällarna. Våran van som också syns på bild idag har den fördelen att om det regnar så fylls kupéfläkten med vatten. Sjukt praktiskt om man glömt tvätta ansiktet på morron, som tur är så har Johan rutin med öskaret från Jettan. Vanen gör dock succé bland alla hitchhikers i Fernie. Dessutom glömde vi att rapportera om säsongens första skada som kom igår, Adam bestämde sig nämligen för att flå sin ena knoge när han skulle sätta tillbaka sina svettiga, äckliga innerskor i pjäxorna.

/D-average & A-bomb


Kommentarer
Postat av: Mr norrland

adam o mongo tillsammans i en stuga...

jag gissa att vilken flicka som helst kommer duga.

men även om det inte till stugan kommer någon dam

kanske danne snabbt får span

ingen vill ju se insest,

men danne tackar aldrig nej till en fest

Även om så festen är i adams bak

Säger danne att "det går ju alltid tvätta sin spak"

2010-01-17 @ 10:55:03
URL: http://http://www.smalandsstovaren.se
Postat av: MoP

Hallå! Skaffa tålamod till tusen så fixar ni snus-stopp utan cigaretter - det går utmärkt vara nikotinfri hälsar Paps!!Lycka till!

2010-01-17 @ 21:56:45
Postat av: sunken

hallå grabbar!

verkaar som ni har d rätt gött...

håll upp det gora arbetet me bloggen!

tips för en ännu bättre vinter:

http://snusbutiken.se/

2010-01-18 @ 11:07:24
Postat av: Jeppe

Tjooho anham!

Å fy pokker, ni verkar ha de jävligt soft älltså! Staine avis:) Sitter på hostelet i London nu å sveper några Carlsberg, ska ju på John mayer konsert :) Dock tillbaka till verkligheten på torsdag, men men, bara att bita ihop! Hade staaine king! Tjootjingeling! //Kramzizaar jeppson!

2010-01-18 @ 17:26:47
Postat av: Wolfgang Pichler

Guten Tag, ich ville kun påminna dokker om att håna Ahle sinnessjukt mycket för att Helena Jonsson vann jerringpriset.



Auf Wiedersehen!

2010-01-18 @ 22:38:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0