Debut!

Jag får ta och dra mitt strå i stacken och göra ett framträdande jag med! Adam har ju vart den lite flitigare av oss i denna följetong. Har inte så mycket attt rapportera från denna sida av atilanten idag. Det har varit två sköna dagar med sol i backen. Igår dönades det pist så det stod härliga till! Och allt som går fort är ju underhållande! För nån utanförsbackesåkning är det svårt att hitta. Kan bli att vi lånar ett par pistskidor idag. Kalle har ett gäng kompisar från Värnamo som är här och leker lite som vi åkte med igår, verkade va ett gäng sköna typer.. Kalle som härstammar från metropolen Gnosjö.

Vi har förövrigt ett bra tipps på mackor att ta med till backen. Vi har forskat seriöst nu ett par dagar!
Man börjar med att bre majonäs på en skiva bröd (mycket!), sallad, ett stekt ägg, toppa ägget med en ost skiva a la chess burgare. finns förövrigt igen vanlig ost. Den vi hittat ser och smakar som om den aldrig vart i närheten av en ko!.. på osten en skiva salami och avsluta med den andra brödskivan som givetvis ska bres med majonäs! Vill man gör man som Danne och spettsar det hela med lite ketchup. Och vipps så har du en fantastisk lunch i backen!

Nu blir det till att göra lite gröt till frukost! Och se om det finns nån möjlighet att skaka liv i bröderna Andersson. Brukar gå om man lockar med frulle.

/J-square

Kommentarer
Postat av: BA

Heja Johan!

Bra gjort få upp bröderna bäver....det är så kul att ta del av era dagar på detta sätt så jag hoppas ni fortsätter plita ner några rader även i fortsättningen. Ha fortsatt bra dagar med goa lunchmackor - visst blir det fler än en till lunch??

Ha de gott!

2010-01-29 @ 20:34:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0