Vilodag

Efter 3 ganska intensiva dagar i backen så har vi valt att ta en vilodag efter att vår granne Glenn pratat om att åka till badhuset idag. Före Glenn var över så var vi inställda på att åka skidor vilket troligtvis även var det budskap som gick fram till Glenn eftersom han just kom in hit igen fast nu har han dragit på sig hela skidutrustningen. Men nu har vi tänkt bada så Glenn ser kluven ut nu när han sitter i vår fåtölj.

Hur som helst så har vi fått en del snö de senaste nätterna, inga riktiga Kanada-dump men en deci per natt iaf så det är mjukt och fint. Sjukt rolig åkning vilket har satt sina spår i benen. Kalle har visat att K2 Pontoon inte är några skidor för de som inte har fått någon större mängd försäsongsträning under sig. Han har varit rätt trött. Dessutom har han gått från att vara näst morgonpiggast till absolut tröttast. Danne är till och med vid frukostbordet innan Kalle kommer ur sängen.

Men om Kalle är trött på morgonen så är det ingenting mot för vad bröderna Andersson har varit på kvällarna den här veckan. Har spenderat mycket tid i sängen den här veckan. Men det är billigare att vara död på kvällen än att vara ute och supa så det är ju bra.

Kalle bjöd på sjukt bra middagsunderhållning igår. Han skulle nämligen ringa ett snabbt samtal till sin mobiloperatör för att aktivera hans nya mobil. Men det visade sig att det var världens mest ineffektiva arbetare som svarade och Kalle var tvungen att upprepa och stava sitt namn och adress 57 gånger ungefär. Något som vi andra tyckte var ganska underhållande. Efter ett långt samtal sa Kalle till slut hej då men hans mobil funkar fortfarande inte.

Kommer att uppdateras med bilder inom kort men jag sitter på världens mest opålitliga internet för tillfället så jag orkar inte ens försöka. Men det kommer innan veckans slut, det garanterar jag.

/AK-47

Kommentarer
Postat av: Ensamma Mamman

Härligt höra att bröderna A inte bara delar min förtjusning (?) över Rods musik utan även drabbas av kvällströtthet??? Se till att äta ordentligt så ni alla orkar stå på skidor i den fina snö som faller i Kanada.

Här snöar det åxå vilket inte är så lajbans för en som ska skotta. Desto gladare blev jag när grannen snöslungat bort ett "lass" i tisdags. I går skulle herrgänget åka buss till Italien och testa backarna där - hoppas de hittat ett ställe dit även vi tanter kan följa med nästa år!!? En vecka går väldigt fort, två skiddagar till och sen hemresa! Ta väl hand om er allihopa, åk med förstånd!

2010-02-04 @ 22:24:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0