Pajkar som hajkar.

Vi sitter nu i huset efter en kort dag i backen och väntar på att Johan ska komma hem med pizza. Gårdagen bjöd på lite vandrande utanför skidsystemet där vi fick oss några riktigt sköna svängar så vi trotsade den snöbrist som råder här. På kvällen tog vi och gjorde vår vana av att gå på hockey på fredagar till en tradition. Har hittat några platser som är riktigt bra, enda nackdelen med dom är att det sitter världens läskigaste hockeymorsa några rader ifrån de platserna. Vi har visserligen diskuterat om det verkligen är så att hon är hockeymamma eller om hon bara älskar spelarna otrevligt mycket utan blodsband till någon av dom. Glenn har även tagit upp ämnet hur äkta kvinna hon är men det ska vi inte tala om här. Hon är läskig och skriker med en röst man inte kan definiera som manlig eller kvinnlig.

Glenn och Mats försökte även tvinga med oss ut efter hockeyn. Efter att ha suttit och sugit på karamellen ett tag hemma i soffan så bestämde sig Johan och Danne för att gå ut men då ville inte Glenn och Mats längre så klockan blev halv ett innan alla fyra fick sig iväg. Jag och Kalle stannade hemma och sov ikapp välbehövda timmar. Har hört rykten på byn idag att Danne och Glenn skakade loss rejält och ägde dansgolvet.

Idag så var vi inte snabbstartade på något sätt. Var ute i backarna vid 1-snåret. Spelar ingen roll för på lördagar är ungefär hela Calgary här så åkningen består mestadels av slalom mellan rörliga portar och köande till liftarna. Men vi har i alla fall varit ute och lekt av oss. Blir mycket spreads, daffys och älgar över krön nu när snön återigen skiner med sin frånvaro. Vi har även sett den mest episka spreaden någonsin idag, det var nämligen juniortävling i freeride idag och nån liten testosterontjackad junis bestämde sig för att dra en spread på typ 20 meter ner bland pucklar av betongsnö. Vid målfållan möttes han av jublet från alla tonårstjejer och våra applåder så det var nog värt det. För våra applåder alltså, det är ju det man är ute efter här, vi är ju byns tuffaste gäng... Eller?

Ikväll ska vi ut på byn återigen. Känner jag det här gänget rätt så kommer det att bli någon historia skapad ikväll igen. Får se om den blir nog snäll för att skrivas på bloggen.
Ska se om Johan har gjort klart bilderna från igår så kan han få lägga upp dom efter vi har ätit.

/AJÅ - pris till den som kan kommentera vad den förkortningen står för.

Kommentarer
Postat av: Ensamma Mamman

Hej! AJÅ- AdamJohanÅker! Störtenkelt för visst blev det rätt? Strax dax hämta hem skidåkar´n som kommer med tåg och buss till soliga Norrland. Kan vi höras via Skype i kväll-förmiddag för er del? Take care!

2010-02-07 @ 09:46:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0