Hälsoresa? Oh nej

För skräpmat äter vi en del av. Se det så här. Vi åkte hit för att åka löjligt mycket puder men än så länge så är det enda som är löjligt just ordet puder. För det finns ingenting i närheten av puder här. Så istället festar vi och äter skräpmat på bakfyllan. Helgen har varit en ganska alkoholkantad resa med fest både på fredag och lördag åsså den där rackarns McDonalds drive-thru:n som ligger på lite för bekvämt avstånd ifrån vår dörr. Jag tror att det har under de senaste 5 dygnen lagts beställningar från vår Plymouths förarfönster på 33 dubbla cheeseburgare, 8 supersize dubble BigMac meals och typ 5 eller 6 milkshakes. Visserligen har vi haft hjälp av Glenn och Mats med att få i oss delar av detta fettintag men fortfarande... Men det är ju inte så underligt att nordamerikaner är feta när det är typ halva priset på burgare hos Donken jämfört med de man gör hemma. Billigaste sättet att överleva här är helt enkelt cheeseburgare.

För övrigt så har vårt gäng tappat en stor stöttepelare, Glenn lämnade oss nämligen i morse och åkte tillbaka till Sverige. Tråkigt att han inte kan stanna hela säsongen för det är verkligen en rolig kille att ha omkring sig.

För er därhemma som sitter och hoppas på bilder så kan jag glädja er med att solen i alla fall skiner nu. Efter att ha varit här i 5 veckor med konstant molntäcke som vägrar spotta lite snö på oss så har vädergudarna i alla fall gått med på att skänka oss lite solsken till slut. Detta innebär att Johan blir lite extra glad och viftar på svansen för då kan han i alla fall ta lite fina vybilder med hans kamera. Antar att han har tänkt pilla upp några av bilderna här på bloggen så fort han har lagt in dom på datorn.

/Al Capone

Som näms ovan så sakans snön en hel del. Men vi har lyckats underhålla oss på andra sätt. Vi håller den svenska fanan högt. I fredags vann vi (sweden) backyard olympics som en av våra australjenska vänner ordnat! Lördagen gled vi runti pisten och njöt i solen.
Dagen bjöd på en del sol så jag å Gabbe tog våra kameror å knatade upp på PolarPeak och jagade lite fina bilder, pluss att vi gjorde av med lite av helgens diet. Vi vill önska vår vänn Glenn en trevlig resa och tack för alla tipps i barnbacken!  

/J-bos



Kommentarer
Postat av: sunken

tjena grabbar!

inte hade ni väl behövt åka hela vägen t kanada för å åka pist. ni kunde ju bummat i vik å legat å kört varv i högås-sadeln istället..?

nädå, ska erkänna att er brist på snö varit ett litet glädjeämne för oss här hemma, men nu börjar ja (nästan) tycka lite synd om er... hoppas d vänder!

ha d fint!

2010-02-23 @ 08:49:32
Postat av: MoP

Jaja, inte hurrar vi över era mat- eller dryckesvanor. Fort lär man sig Ovanor! Men stort tack för efterlängtat mejl Daniel, det värmde!

Solen bidrar till vackra bilder, men hu och hå så högt upp på toppen ni(?) är!! Snälla var kloka och utmana inte ödet - vi vill ha hem er välbehållna!

Ha det gott!

Mvh MoP

2010-02-23 @ 19:17:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0