Sista kvällen i Fernie igen

För andra gången så lider vår Fernie vistelse mot sitt slut. Hemresan påbörjas om 2 timmar då vi lämnar Fernie med buss mot Calgary. Därefter får vi hitta ett sätt att ta oss ut till flygplatsen som vi ska lämna 17:50 om det går som ska. Efter det blir det stopp i Frankfurt, Köpenhamn och sedan Stockholm där gänget kommer att skingras. Danne åker direkt till Skelle medan Johan blir hämtad för hemfärd till Söderhamn. Själv har jag planerat in ett stopp i Stockholm över några dagar.

Sista dagarna har vi utnyttjat SAS policy om att ersätta deras resenärer för mat under väntetiden till närmaste flight. Vi har hunnit testa några restauranger och det har varit bra att ha något att se fram emot för dagarna har varit ganska långsamma.

Vi kommer väl kanske att hinna med någon uppdatering under resans gång men annars vill vi passa på att tacka våra läsare för visat intresse och vi hoppas att vi kunnat ge lite underhållning i utbyte. Nu återstår det bara att packa det sista innan vi ger oss av.

/Adam

Kommentarer
Postat av: MoP

NU bara måste allt funka så ni kommer er över Atlanten. Hoppas ni rullar mot flygplatsen nu och att ni när vi sover(?) boardar flyget som så småningom landar i Frankfurt. Många hälsningar till Johan - ha det gott på hemmaplan i Söderhamn! Till Daniel ett varmt välkommen hem, och Adam likaså men först tar du med varma hälsningar! Kram till er alla, välkommen till Sverige!

2010-04-25 @ 20:43:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0