Äntligen en uppdatering

Vi upplever vissa internetproblem i vår lägenhet och ursäktar att uppdateringen har fått vänta så länge. Fungerar dock finfint i grannarnas lägenhet så jag sitter hos dom med datorn nu.
Så vad har hänt på senaste tiden? Vi har sagt hej då till Kalle som åkte i onsdags. Fick veta häromdagen att hans arm är hel vilket är glädjande. Skönt att höra att han slipper gips i flera månader.
Vi har varit i Cranbrook och inhandlat kläder till hot dog day. Kan väl säga att passformen på min nya overall skiljer sig rätt rejält från min vanliga. Men den framhäver skidåkarrumpan på ett fantastiskt sätt. Bekväm är den dock inte. Kommer att uppdateras med bilder från hela spektaklet som går av stapeln på onsdag.
I övrigt så har det äntligen snöat lite här. Åkte nog vinterns bästa snö idag. Rolig dag med 3 deci nytt fluffigt underlag. Inget man är van vid. Johan har fotat lite, de bilderna kommer dyka upp så fort han har fixat till dom. Verkar som att det kommer att snöa lite under hela veckan dessutom, får bara hoppas att det håller sig kallt nog för att det ska vara puder som faller.
Ska inte skriva nåt jätteinlägg nu men lovar att uppdateringarna ska komma oftare framöver. Framförallt så ska vi lägga upp lite bilder från senaste tiden. Så kolla in lite nu och då så ska det nog börja hända lite saker här igen.

/A-powplow

Kommentarer
Postat av: MoP

Hej!

Härligt höra att ni lever, har haft främmen av S+A som undrar hur ni har det. Nog skulle ni kunna producera ett och annat mejl? Erika är nu hos Shaun på semester. I morgon ny arbetsdag efter en vädermässigt fin Påskhelg, dock inte nån skidåkning utan trevligt umgänge med vänner! Kom hem snart...Hälsningar till er alla + Kram MoP

2010-04-05 @ 22:34:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0